facebook
instagram
youtube
googleplus
email
0 532 375 69 45
Sunroof 'cu Ferit | Konya Oto Sunroof
,

ARAÇ TENTE TAMİRİ

Araç Tente Tamiri | Konya  Araç Tente Tamiri   Kalitesi ve en uygun fiyatlarla her zaman yanınızda olan firmamız günümüz teknolojisi ve yeni modeller 2500 kumaş renk Firmamız imalat ve montaj anlamında tüm  firmalarına aynı zamanda destek vermektedir, tente montaj ve imalat hizmeti veren firmamız güçlü personelleri ile en uygun ve en kaliteli hizmet veren tek firmadır. Firmamız ayrıca referansla gelen müşterilerinide unutmamaktadır. Araç Tent tamiri yapmaktayız. Her marka araçların tente arızılarını en uygun fiyatla tamir ederek ilk günki gibi çalışmasını sağlıyoruz.

Devamı
,

CABRİO TENTE TAMİRİ

Cabrio Tente Tamiri | Konya Cabrio Tamiri  Cabrio araçların tente tamiratlarını yapmaktayız. Her marka araçların tente arızılarını en uygun fiyatla tamir ederek ilk günki gibi çalışmasını sağlıyoruz.  Uygulama yaptığımız aracınızı sizlere belirtilen zamanda teslim etmekteyiz.Tente montaj ve imalat hizmeti veren firmamız güçlü personelleri ile en uygun ve en kaliteli hizmet veren tek firmadır.

Devamı
,

ARAÇ ALIM SATIM

Ferit Oto Sunroof | Araç Alım Satım İkinci el aracınızı satarken sizin için en önemli kriterin uygun fiyata değerlendirme olduğunun farkındayız. Ferit Oto Sunroof olarak araca kattığımız değeri alırken de siz araç sahiplerine yansıtıyoruz. Ferit Oto Sunroof Ekibi, mümkün olan en yüksek fiyata aracınızı değerlendirmek için gerekli piyasa bilgisini sizinle paylaşıyor. Uygun bulmanız halinde araç bedelini hesabınıza nakit olarak yatırarak gerekli devir işlemlerini sizin adınıza takip ediyoruz. Ferit Oto Sunroof, aracınızın değerini biliyor, onu gerçek değerinde, üstelik nakit olarak sizden alıyor. Tüm kontrolleri yapılmış, güvenilir ikinci el araçları, en avantajlı şartlarda beğeninize sunuyor. Alırken de kazanıyorsunuz, satarken de….

Devamı
,

SUNROOF TAMİRİ

Ferit Oto Sunrooof |Konya Sunroof Tamiri Her türlü aracın açılır tavan (sunroof) sorunlarını profesyonel kadromuzla onarmaktayız. Açılmayan, yavaş çalışan sunrooflarınız için ücretsiz checkup yaparak net maliyet fiyatını çıkartıp sizlere sunuyoruz. Kaliteli ve orjinal yağlar ile sunrooflarınızın bakımını yapıyoruz. Uygulama yaptığımız aracınızı sizlere belirtilen zamanda teslim etmekteyiz. Sunroofların genel olarak arıza sorunları bilinçsiz kullanma ve sanayi yağları ile (Gress yağ) müşterinin bilinçsizce bakım Sunroof Tamiri yapmaya çalışmasıdır. Sanayi yağları su ve tozu mıknatıs gibi çekmekte, toz ve pislikler kızak aralarına sıkışarak mekanizmanın sıkışmasına neden olmaktadır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için sunroof bakımlarınızda orjinal yağlar kullanmanız ve periyodik olarak bakımlarını yaptırmanız önerilir.

Devamı
,

SUNROOF BAKIMI

Ferit Oto Sunroof | Konya Sunroof Bakımı Sunroof (açılır tavan) keyifli bir aksesuar olmasının yanı sıra her yıl düzenli bakım isteyen titiz ve dikkatli kullanılması gereken bir mekanizmadır. Sunroof, tavan üstündeki metal ya da camdan yapılmış açılabilen bir bölgedir. Tavan üzerine entegre edilmiş kızaklar üzerinde çalışır. Bu kızaklar, yağmur, toz, vb. gibi dış etkenlere kapalı, zor ulaşılabilen bir konumdadır. Üzerinde biriken su, kızaklar üzerinde bulunan su kanalları vasıtasi ile tahliye edilir. Düzenli bakımı yapılmayan sunrooflarda bu su kanalları zamanla tıkanır ve kızaklar bu durumdan etkilenerek zor çalışma koşullarına maruz kalır. Sunroofumuz kolay ve rahatlıkla açılamayacağı için ilgili motorları zorlayacaktır. Akabinde; Motorların yanması, kızakların sıkışması, tam kapanmama, açılmama, sıkışma gibi problemler meydana gelecektir. Düzenli bakımı yapılmayan bir sunroof zamanla işlevselliğini yitirecek, zor açılıp-kapanma, paslanma, akıtma, vb. gibi sorunlarla sizi zor durumda bırakacaktır. Bilinçsiz malzeme kullanımı sunroofunuza yarardan çok zarar getirir. Markası ne olursa olsun tüm araçların sunroof bakım ve onarımlarını yapıyoruz.

Devamı
,

OTO DÖŞEME

Ferit Oto Sunroof |Konya Oto Döşeme Her marka araca istenilen renk ve desende deri & kumaş döşeme uygulaması yapmaktayız. İsteğe göre hakiki deri ya da suni deri malzemesi kullanarak çok kısa zaman da aracınızın iç döşemelerini değiştirmekteyiz. Ayrıca yırtılan, zamanla deformasyon olmuş döşemelerinizi orijinal sarf ürünler kullanarak ilk günkü gibi olmasını sağlıyoruz. Otomobilinizin deri dönüşümünü gerçekleştirirken kullandığımız hakiki deri, suni deri, alcantara gibi ürünler tüm kalite standartlarına ve test belgelerine sahip olup İtalya ve Almanya'dan ithal edilmektedir. Altyapıda kullanılan diğer malzemeler dünyaca kabul görmüş kalite standartlarına uygun malzemelerden seçilmektedir. Uzmanlık Alanımız; Hakiki deri, suni deri, orjinal alcantara ile oto deri döşeme uygulamaları. Orjinal derili araçlarda yıpranmış derilerin parça bazında yenilenmesi ve oto deri döşeme tamiratları, Direksiyon deri - alcantara kaplama ve yenileme uygulamaları, Sarkmış ya da deforme olmuş tavan kumaşlarının yenilenmesi, Vites ve el fren körüklerinin yenilenmesi, Kol dayama uygulamaları, Koltuk ısıtma sistemi montajı, Klasik araçlara yönelik iç restorasyon uygulamaları, Hakiki deri ile torpido derilerinin yenilenmesi, Motosiklet seleleri ile ilgili kaplama uygulamaları, Uçak, helikopter gibi hava taşıtlarının deri döşemelerinin yenilenmesi,gibi ana başlıklar altında toplanabilir. 

Devamı

                                                   

 

  

 

 

     

 

     

E Bültene Kaydolun

Toplam 148708 Tekil Ziyaret